Resultaten voor bureaustoel ahrend

bureaustoel ahrend
ahrend
Ahrend 220 bureaustoel Snel geleverd AhrendHergebruik.nl.
De Ahrend 220 staat bekend door zijn herkenbare design rugleuning met gleuf bedieningsgemak, ergonomie en gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Samen met de bewezen duurzaamheid verklaart dit het overweldigende succes van de Ahrend 220 die in de loop der jaren uitgroeide tot de meest gekochte bureaustoel. Vertel verder
Bureau
Ahrend 220 Bureaustoel Nieuw zwart.
Ahrend 220 Bureaustoel N. Ahrend 220 Bureaustoel B. Ahrend 220 Bureaustoel N. Ahrend 220 Bureaustoel Z. Ahrend 220 Bureaustoel N. Ahrend 220 Bureaustoel N. Nieuwe Stabilus Rug Gasv. Ahrend gebruikt kantoormeubilair. Aspa gebruikt kantoormeubilair. BMA ergonomische bureaustoelen. Drabert gebruikte bureaustoelen.
hoekbureau
Ahrend bureaustoel Kantoormeubilair Arnhem.
Bent u benieuwd naar ons aanbod in bureaustoelen? Maak dan snel een afspraak of lees verder. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een Ahrend bureaustoel. Meer informatie over de Ahrend bureaustoel. Bij Kantoormeubilair Arnhem vindt u twee soorten modellen bureaustoelen van het merk Ahrend.
ahrend bureau
Tweedehands en refurbished Ahrend 230 bureaustoelen.
De Ahrend 230 bureaustoel is sinds eind jaren 90 op de markt, ontworpen door Kees de Boer en is nog steeds in het Ahrend leveringsprogramma. Het is ook de opvolger van de Ahrend 220 stoel met als belangrijke verbeteringen de 3D verstelbare armleuningen en bredere zitting.
VPN
Oneindig veel mogelijkheden met nieuwe Ahrend SQALA bureaustoel OfficeRepublic.
Naast de keuze tussen de twee uitvoeringen Style en Soft, is de bureaustoel ook volledig te personaliseren met bijvoorbeeld designwielen, unieke stiksels of een afwijkend gestoffeerde rugkap. Met Ahrend SQALA kan men de identiteit creëren die past bij de organisatie en de werkomgeving.
hoekbureau
Vintage Bureaustoel Ahrend Cirkel 88.
Prikborden en flipovers. Vintage Bureaustoel Ahrend Cirkel 88. Vintage Bureaustoel Ahrend Cirkel 88. Vintage Bureaustoel Ahrend Cirkel 88. E-mail naar een vriend. Beschikbaarheid: Niet op voorraad. Bureaustoel Ahrend Cirkel productie 1988, deze stoel is opnieuw bekleed met zwarte stof. Merk: Ahrend Cirkel.
gispen stoel tweedehands
Ahrend 230 bureaustoel Officemeubels.
Blijvende waarden die tot uitdrukking komen in de tijdloze kwaliteit van het ontwerp en de aantrekkelijke prijs. De Ahrend 230 voldoet aan de hoogste normen voor ergonomische instellingen, de NEN EN-1335 en de Nederlandse Praktijk Richtlijn, de NPR-1813. Herman Miller caper bureaustoel.
Bureaustoel Ahrend 190 Duurzaam en ruim instelbaar.
De Ahrend 190 is niet meer leverbaar sinds januari 2017. Bekijk hier andere bureaustoelen van Ahrend die wel leverbaar zijn. Comfortabele stoel met ruime instelmogelijkheden en duurzaam geproduceerd. Ahrend 190 bureaustoelen geven een frivole uitstraling aan het kantoorlandschap. Er zijn verschillende kleuren netweave rugleuningen mogelijk, u volgt uw eigen voorkeur. Deze kleurrijke verschijning voldoet ook aan alle ergonomische normen. Langer, gezonder en prettiger werken op een mooie bureaustoel hoeft niet duur te zijn.
Ahrend 230 bureaustoel Comfortabel, ergonomisch en verschuifbaar.
Ahrend 230 bureaustoel. As you please. Vraag een offerte aan. Producten Stoelen Bureaustoelen Ahrend 230. Tegenwoordig is een goede kantoorstoel een geldige vereiste in iedere kantooromgeving. De Ahrend 230 creëert nieuwe standaarden en is een symbiose van modern design en ergonomie.

Contacteer ons